VIURE A FONS | CICLE A – ASCENSIÓ DEL SENYOR

15 mayo 2023

Mt 28, 16-20

En aquell temps, els onze deixebles se n’anaren cap a Galilea, a la muntanya que Jesús els havia indicat. En veure’l es prosternaren. Alguns, però, dubtaren. Jesús s’acostà i els digué: «Déu m’ha donat plena autoritat al cel i a la terra. Aneu a convertir tots els pobles, bategeu-los en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant i ensenyeu-los a guardar tot el que jo us he manat. Jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món.»

Habitar el món amb els altres, diferents a mi, no és una cosa fàcil: podem trobar-nos gent amb la que tenim “feeling”, però també amb d’altres amb els que xoquem.

És al final de l’Evangeli de Mateu que trobem aquest text, on Jesús s’apareix per darrera vegada als seus deixebles i els envia a la trobada dels altres, a compartir tot allò que han experimentat. Però no hi ha millor manera per ensenyar els manaments de Jesús que posar-los en pràctica.

I és que viure les relacions humanes, amb els seus moments de conflicte o de joia, amb amor, fa que habitar amb els altres el món sigui molt més fàcil i agradable.

Com són les meves relacions amb els altres?  M’ajuden a conviure millor?

Senyor, Déu nostre,

concedeix-nos el do de l’Esperit Sant.

Il·lumina la nostra mirada interior

per arribar a conèixer l’esperança

que ens atorgues.

Que sempre et sentim a prop,

omplint la nostra vida.

Amén.

“Nèixer D9”(Kairoi)

https://www.youtube.com/watch?v=ODbbaChxlio

Vaig cercant un motiu

el futur no el veig clar.

Tot és nou immediat

sembla un món virtual

Però hi ha quelcom

que remou el meu cor

vent suau, foc ardent

que em fa viure!

Vull néixer de nou

desterrar hipocresies

trobar aquell camí

que em fa ser i em fa lliure

és l’Esperit del Senyor…

Qui em farà néixer de nou!

Molts camins per triar

moltes veus sense alè

Potser em cal escoltar

qui em convida a morir

A tot allò que no em deixa estimar

ser vent suau, foc ardent

Donar vida!

Vull néixer de nou

desterrar hipocresies

trobar aquell camí

que em fa ser i em fa lliure

és l’Esperit del Senyor…

Qui em farà néixer de nou!