Víctor Küppers anima les Escoles Salesianes a que tothom qui hi passi se senti millor i més feliç

11 diciembre 2020

Per Salesians Comunicació. 

Les Escoles Salesianes van oferir el passat 9 de desembre un diàleg amb el formador Víctor Küppers amb el títol ‘Optimisme davant la pandèmia’. En la trobada, que va ser virtual i privada, van participar-hi més de 1.000 persones dels diferents ambients educatius que formen la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

El Col·legi Salesià de Borriana, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Mares i Pares Salesians (FAPASI), va organitzar aquest esdeveniment que va servir com a invitació a la reflexió perquè els participants potenciessin la seva motivació, alegria, il·lusió i optimisme en el treball i en la seva vida personal.

La xerrada, que va estar moderada per Álex Clausell, educador de Salesians Borriana, va permetre abordar al costat de Küppers la motivació en circumstàncies adverses com l’actual, transmetent el seu optimisme vital i ajudant així als participants a potenciar la psicologia positiva. «Patim, no pels problemes, sinó per la nostra actitud davant el problema» o «que ningú arribi mai a tu sense que al marxar se senti una mica millor i més feliç» citant a Santa Teresa de Calcuta van ser algunes de les frases destacades pel conferenciant durant la seva intervenció.

«Ningú et recordarà pel teu currículum, sinó per la teva manera de ser»

«En el meu treball considero molt important facilitar que les persones treballin sobre la base de principis i valors humans, ser bones persones és la base de tot en aquesta vida, les persones no ens agraden pel seu currículum sinó per la seva manera de ser», va afegir.

Küppers és un dels formadors més prestigiosos i les seves conferències sobre motivació i vendes són escoltades per milers de persones. Als 28 anys, un accident el deixà  sis mesos al llit. Va ser el moment en què es va refer en la seva vocació. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats, treballa com a formador i conferenciant i dóna classes a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Anteriorment va treballar com a vicepresident de Barna Consulting Group i Research Assistant d’IESE.

Aquesta xerrada motivacional la va adreçar a totes les escoles salesianes de la Inspectoria de Maria Auxiliadora, que compta amb 59 centres repartits en 8 comunitats autònomes, amb 39.958 alumnes i 2.742 docents.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...