València acollirà la primera professió com a religiós del salesià de Mario Martín

3 septiembre 2020

Per Salesianos Comunicació.

Divendres que ve 11 de setembre, a les 20.00h, tindrà lloc en la Parròquia salesiana sant Antoni Abat de València, la primera professió com a religiós de Mario Martín que farà aquest pas després de realitzar el seu any de noviciat a Itàlia.

La celebració estarà presidida per Ánge Asurmendi, provincial de la *inspectoría salesiana de María Auxiliadora, i comptarà amb la participació de salesians, familiars, companys i amics que abrigallaran al jove salesià, sempre amb les mesures sanitàries establides i respectant l’aforament corresponent.

La recent situació d’emergència ocasionada per la COVID-19 ha requerit l’adopció de mesures extraordinàries per a fer front a aquesta conjuntura sanitària i social. Per aqueix motiu, la celebració de la primera professió religiosa dels novicis, prevista per al 8 de setembre en *Genzano, s’ha vist obligada a desenvolupar-se en les inspectorías d’origen, traslladant així la seua seu i posposant la seua data en uns dies.

Mario, natural de València, que es trobava al país transalpí des del 7 de setembre de 2019, va iniciar el noviciat en Genzano di Roma, una de les quatre seus formatives per a aquesta etapa situades a Europa, on ha compartit formació amb setze germans de diferents nacionalitats.

«Done gràcies a Déu pels mesos viscuts i pel camí fet fins ara demanant que em done l’energia necessària, per intercessió de la meua Mare Auxiliadora, perquè, si Ell així ho desitja, em consagre com a fill de Don Bosco», compartia el jove salesià.

Cal destacar que igualment tornen Chema García i Luis Valverde, joves pertanyents a la inspectoria germana de Santiago el Major (SSM), per a realitzar la seua primera professió a Madrid, també l’11 de setembre.

D’altra banda, en la jornada del 7 de setembre està prevista l’acolliment dels nous novicis per al curs 2020-2021 en el noviciat salesià internacional “Sant Lluís Versiglia” de Genzano di Roma. Allí s’incorporen enguany, Ángel Moraleda i Daniel Sabuco, novicis de l’Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX) que van realitzar el prenoviciado en la comunitat proposada Bartolomé Blanco de Sevilla, al costat de José Luís García Sobrino i Daniel García Corral de l’Inspectoria Santiago el Major (SSM). La comunitat estarà formada per nou joves de Croàcia, un de Portugal i quatre d’Espanya, a més de l’equip de formadors.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...