Una alumna de Salesians L'Almunia guanya la fase local del concurs 'Carta a un militar'

20 abril 2015


Laura Vicente, del Col·legi Salesià de l’Almunia, es va presentar juntament amb diversos companys al concurs organitzat pel Ministeri de Defensa titulat “Carta a un militar”.
Aquest certamen estava dirigit a alumnes de 4º de l’ESO i 1º i 2º de Batxillerat i consistia a reflexionar sobre “Els Valors de les Forces Armades” destacant: la solidaritat, la valentia, la superació, la responsabilitat, la disciplina, etc
De tots els treballs que es van presentar a aquest concurs va resultar guanyador el realitzat per Laura Vicente, qui va parlar de les virtuts i qualitats de les persones lliurades amb el seu treball a l’Exèrcit i de l’important paper que aquesta institució desenvolupa diàriament per la defensa i el benestar de tota la societat.
Representants de l’Exèrcit van lliurar a Laura i a tots els participants un diploma i uns obsequis. Al mateix temps van animar al fet que altres alumnes seguiren el seu deixant per a pròximes convocatòries.

Amb aquest concurs se cerca difondre la labor exercida pels components de les Forces Armades en el compliment de les seues missions constitucionals i compromisos internacionals i, d’altra banda, afermar en l’alumnat el gust per la recerca sobre les Forces Armades, la lectura i la correcta redacció de textos.
Enguany, segons els promotors, la participació dins de la província "ha sigut molt superior a l’anterior edició", havent-se presentat set centres educatius a diferència de les dues institucions educatives que van concórrer en l’anterior edició.

També et pot interessar …