Una altra etapa de la FISa 14, a Poblet

26 enero 2016

Temes exposats i aprofundits per en Domènec Valls i la M. Àngels Pavón (acompanyament); en Miguel Ángel Calavia (evangelització), l’Emili Marcos (espiritualitat salesiana), en Josep M. Maideu (itineraris i processos), en Josep Mascaró (família salesiana), en Pep Alamán (pastoral juvenil), en Cristóbal, el nostre P. Inspector (els salesians en el món).

I, sobre tot, realitats i experiències compartides. Des de cadascú i transversalment: perquè als de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) els interessaven les vivències de La Mina, als de l’Escoles el que passa i es fa a les PES, i a tots el que feia i vivia cadascú a cada lloc.

Moments per compartir taula, celebracions i pregàries, amistats, reptes, horitzons… Jornades intenses, des de les 9 del matí fins a les 11 de la nit.
 
El darrer dia, divendres 15, vàrem poder visitar les Obres salesianes de La Mina i de Ciutat Meridiana, acabant amb un dinat fet per Cruïna.
 
Trenta quatre persones de les nostres Obres que, juntament amb els tres animadors, ens hem sentit més salesians i més compromesos amb Don Bosco i els joves.
 
Ara ens preparem per a l’anada a les terres de Don Bosco, al juliol. Els que ja han fet la FISa podreu compartir amb els companys i companyes tot això i més. Els que encara no heu viscut aquesta experiència, parleu-ne amb els Salesians de la vostra Obra i apunteu-vos-hi aviat!

També et pot interessar …