Un nou pas conjunt en la gestió del talent dels centres educatius

28 mayo 2021

Els directius de les Escoles Salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora avancen en el treball conjunt centrat en la gestió del talent de tots els centres educatius. Aquest nou pas ha estat enfocat en l’ús de l’eina Viterbit després de l’acord anunciat el passat 19 de maig.

 

A través de tres sessions pràctiques, els responsables dels 59 centres educatius, juntament amb l’equip tècnic de l’Àrea de Persones, han pogut conèixer en profunditat les funcionalitats d’aquesta plataforma desenvolupada per optimitzar la feina dels equips de selecció i la promoció dels seus valors, a més de presentar la dinàmica i metodologia de selecció col·laborativa entre col·legis i Inspectoria, juntament amb el manual de selecció disponible i editat a l’efecte.

 

Les jornades de treball han permès aprofundir en la familiarització dels directors amb l’entorn Viterbit arribant a qüestions concretes de la nova plataforma de selecció, que van des de crear una oferta de treball a partir de models disponibles fins a conèixer l’experiència del candidat. La formació també ha possibilitat submergir-se en la utilitat dels filtres per a les recerques de candidats idonis, conèixer les diferents fases de selecció o fer una avaluació competencial dels candidats, entre altres aplicacions específiques.

 

Amb l’objectiu de continuar enfortint la visió inclusiva i innovadora, els centres educatius Salesians de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora continuen d’aquesta forma amb aquest treball conjunt centrat en la gestió del talent de tots els seus centres en què cada dia conviuen 40.000 alumnes, 2.750 docents i 570 treballadors d’Administració i Serveis. Una aposta ferma pel desenvolupament del talent com a estratègia clau per incorporar persones compromeses amb la tasca de l’organització.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...