Un estudiant de Salesians Palma del Río participa en el projecte guanyador de ‘Hackathon Tech’

1 diciembre 2020

Per CORDÓPOLIS 

El projecte Báculo és un dispositiu intel·ligent amb connexió a televisió i internet integrat que ajudarà a la gent gran a mantenir la seva vida social activa, connectant amb familiars i entreteniment a la carta des de casa, accedint a fotos i vídeos per internet. A més, aquest dispositiu aniria de la mà d’un rellotge intel·ligent que monitorizaria el seu benestar físic i que donaria advertències en cas d’algun problema.

Aquest ha estat el projecte guanyador de la primera edició digital de ‘Hackathon Tech’, una de les dues competicions que componen aquest any la iniciativa ‘Hackathon Emprende’, impulsada per la Consejería de Empleo, Formación y Trabajo Autónomo, a través d’Andalucía Emprende, amb la col·laboració de la Consejería de Educación y Deporte, per detectar el talent emprenedor jove i estimular-lo, a través del desenvolupament d’un projecte innovador.

Els guanyadors, quatre estudiants dels centres educatius ‘EEPP Sagrada Familia Bujalance’, ‘Centro de Estudios Campus Aljarafe’,’ IES Fuente Alta’ i ‘Salesians Palma del Río’, han treballat en equip per definir un projecte orientat a complir el repte de millorar la qualitat de vida de la gent gran durant el confinament.

Com a premi han rebut una beca Sputnik per impulsar el talent, la iniciativa i la innovació en les noves generacions d’estudiants, patrocinada per la Fundación ‘El Mundo que viene’ i una beca de formació que evoluciona les tecnologies i optimitza la formació IT, patrocinada per ‘Openwenbinars’, a més d’una ‘Google Home mini’ patrocinada pel programa ‘Minerva-Vodafone-Junta de Andalucía’.

Junt a Segura, han conformat el jurat Gracia Catalina, directora del programa Minerva-Vodafone-Junta de Andalucía; Víctor Humanes, cofundador d’ ‘Openwebinars’ i Arantxa Flores, representant de ‘Sputnik’.

«En aquestes dues edicions dels ‘Hackathon Emprende’ hem pogut veure el talent i la capacitat innovadora dels joves. Ells són el motor de l’canvi i del futur emprenedor de la regió. Amb aquesta iniciativa volíem potenciar el seu esperit emprenedor i donar-los les eines per desenvolupar un projecte des de zero. El resultat han estat una quantitat d’iniciatives meravelloses», ha assegurat Rosa Siles, Directora d’Andalucía Emprende.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...