Un aniversari especial a Zaragoza

15 septiembre 2021

Fa 25 anys que Salesians Zaragoza va començar a educar en l’etapa d’Educació Infantil. D’aquesta forma el col·legi va ampliar la seva oferta formativa a la casa salesiana, des de 2n cicle d’Educació Infantil fins a Batxillerat i Formació Professional.

Aquests 25 anys van merèixer, com no podia ser d’una altra manera, una celebració especial que va tenir lloc el passat 10 de setembre al pati de l’escola. Va començar amb un primer moment de trobada i salutacions per a, posteriorment, celebrar una eucaristia.

«Gràcies per confiar en nosaltres, per deixar-nos acompanyar als vostres fills i filles en aquests primers anys d’escolaritat i per fer entre tots una família», compartien durant la jornada a una invitació que es va estendre a tota la comunitat educativa per participar i compartir amb l’etapa d’Infantil aquest moment de trobada i celebració.

Entre els records es van dur a terme projeccions i exposicions d’orles al costat d’un espai reservat per a tot el que va voler deixar una paraula, un pensament o un agraïment.

«Vam estar encantats de retrobar-nos amb els nostres antics alumnes i les seves famílies i recordar aquells moments tan bonics viscuts a l’escola», concloïen.

També et pot interessar …