Treballadors aturats trien Salesians Cartagena per millorar la seva capacitació laboral i l’accés al món laboral

4 diciembre 2020

Per Formació i Ocupació Cartagena.

Al llarg del mes de novembre més d’una trentena d’alumnes seleccionats entre la multitud d’interessats van començar les noves edicions dels cursos del Servei Regional d’Ocupació i Formació que des de fa anys imparteix el centre educatiu.
D’una banda ha començat una nova edició d’aquesta acció formativa de nivell 2 de ‘Fabricació mecànica’ que té una durada de 680 hores teoricopràctiques i que inclou pràctiques en empreses locals un cop superats tots els mòduls formatius. Aquests alumnes es formaran en soldadura amb arc elèctric amb elèctrodes revestits i en soldadura amb arc sota gas protector amb elèctrode no consumible.

D’altra banda, un altre grup d’alumnes ha començat el curs ‘Operacions de tractament d’aigües’, un certificat professional de nivell 2 de 540 hores que inclou pràctiques no laborals en empreses un cop s’aprovin la resta de mòduls formatius. L’alumnat va formar-se en els processos de depuració i tractament de l’aigua, en manteniment dels equips i instal·lacions de plantes de tractament d’aigües i depuradores i en seguretat i salut.

Aquests cursos són totalment gratuïts ja que estan subvencionat per la Comunitat Autònoma de la Regió de Murcia i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu. Els cursos s’estan desenvolupant en horari de tarda i finalitzaran el proper mes de maig.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...