«Tots Olímpics» a Salesians Úbeda

27 abril 2021

Per Salesians Úbeda

El mes d’abril va comptar amb una activitat d'»alt rendiment» per a l’alumnat de 4 °, 5 ° i 6 ° de primària de Salesians Úbeda gràcies a el programa «Tots Olímpics», organitzat pel Comitè Olímpic Espanyol, que va permetre comptar amb la visió de Sonia Lafuente (Patinatge sobre gel), Helena Casas (Ciclisme en pista), Sandra Aguilar i Carolina Pascual (Gimnàstica artística) i Ana Raquel (Hoquei herba).

Complementant l’Olimpisme a l’Escola, la iniciativa «Tots Olímpics» apropa a l’escola valors com ara el respecte, la igualtat i la superació, presents en la pràctica esportiva d’alt nivell i que resulten ser beneficiosos per al conjunt de la societat.

En aquesta edició, la qual s’ha desenvolupat de manera «online», els participants no només han conegut l’experiència personal d’esportistes olímpics de màxim nivell, els quals també han respost a les seves preguntes, sinó que han aprofundit en la història i evolució dels Jocs Olímpics. També han conegut, a través de diferents experiències esportives, els valors de l’olimpisme i de l’esport com són la igualtat, el respecte, el sacrifici, l’esforç, la superació i la constància. A més, l’activitat ha permès treballar sobre hàbits saludables i alimentació esportiva.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...