"Tinc la sort de poder anar a classe"

14 enero 2015

"Jo he pogut acabar l’any escolar gràcies al Don Bosco. En altres escoles s’han tancat les portes perquè els professors no venien o perquè les classes van ser saquejades pels rebels. La nostra escola se’n va salvar i els professors van reprendre els cursos quan es van reunir les condicions per continuar. Al final hem pogut fer tot el programa Escolar, tot i que el col·legi va acabar alguns mesos més tard.
 
A Bangui la majoria de joves no van a classe perquè les escoles no poden obrir encara. A les escoles públiques els professors no cobren i molts centres han de ser reconstruïts. En altres centres s’espera que la pau es consolidi. Jo tinc sort de poder anar a classe ja des de principis d’octubre.
 
A l’escola he pogut estar amb els meus amics i també hem fet festes i debats. Si continuem tot el curs podré aprofitar aquest any, encara que hi hagi dificultats al carrer i a casa meva. Tinc molta sort de poder anar a classe. Tinc amics que estan a casa o al carrer des de fa mesos i no saben què fer ni on anar. El Centre té també pati i els murs ens Protegeixen i ens donen seguretat. Tenim professors,taules, i les classes estan netes. Ens falten llibres i no tenim electricitat però els Salesians ens insisteixen que fem com Don Bosco, que va lluitar per tirar endavant".

També et pot interessar …