Temps per a la solidaritat amb les Germandats Salesianes

21 octubre 2020

Per Salesians Comunicació.

No són poques les realitats eclesials que estan tractant de fer més suportable la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19. Entre elles cal destacar el paper exercit per les Germandats Salesianes que s’han bolcat des de l’inici de la pandèmia amb iniciatives solidàries per a fer més suportable la situació.

S’ han pogut veure alguns expemples en els últims dies a les ciutats com Cádiz o Málaga que han dut a terme accions centrades en aquelles persones que no compten amb recursos suficients per fer front a les noves necessitats.

Amb l’arribada del fred, la vocalia de la caritat de la Hermandad del Despojado de Cádiz va començar un any més la campanya de recollida de roba d’abric, mantes i sacs de dormir, el destí dels quals seran aquelles persones sense recursos i sense llar de la ciutat gaditana.

«Fem una crida a tots aquells germans i devots perquè aportin el seu gest solidari amb totes aquelles persones necessitades. Déu beneeix més a qui dóna que a qui rep”, comparteixen des de la corporació sobre una recollida que es durà a terme a la Casa de la Hermandad de dilluns a dijous, de 18.30 a 20.00.

D’altra banda, la Hermandad Salesiana de Málaga, arrelada ja en la xarxa de Confraries malaguenyes de Setmana Santa, s’ha sumat a la campanya de recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene personal organitzada per la Hermandad de *Viñeros i la Cofradía de la Columna.

Amb el toc de l’esperit salesià, obert a l’acció social i amb bona organització i treball generós per part dels confrares, van posar el seu granet de sorra dissabte 17 en diversos supermercats de la ciutat amb l’objectiu d’ajudar a les famílies més afectades per la recessió econòmica que ha provocat la pandèmia.

Aquesta iniciativa va comptar amb el suport de 20 Hermandades i Cofradías de Málaga que van animar a participar i col·laborar «per continuar fent costat als qui realment el necessiten, amb l’esperit confrare i cristià que ens identifica».

Germandats Salesianes

Les Germandats com a entitats de fidels, depenen directament de la Dioòcesi corresponent en cada província.

Neixen en la seva gran majoria amb un carisma salesià, dins de les Associacions dels Antics Alumnes de Don Bosco, amb els quals tenen una estreta vinculació i compromís.

Les HHCCSS estan representades per un Consell consultiu i organitzatiu, dependent directament del delegat de la Família Salesiana i per consegüent de l’Inspector. I el seu Coordinador pertany al Consell de la Família Salesiana, que abraça la totalitat de la Inspectoria María Auxiliadora.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...