Technovation: revolució «stem» a Salesians Huesca

19 marzo 2021

Per Salesians Huesca

El terme STEM és l’acrònim dels termes en anglès Science, Technology, Engineering and Mathematics (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). Es tracta d’una integració de les ciències en un enfocament d’ensenyament basat en la interdisciplinarietat i aplicabilitat dels coneixements de ciències i matemàtiques.

En l’actualitat un grup de noies de diferents cursos de secundària del centre estan realitzant un interessantíssim projecte amb suport del professorat i també de familiars de les estudiants. María Delgado, Anastasia Shlyk, Clara Gállego, Candela Lagüarta i Inés Blanco es van unir a participar en un concurs, “TechnovationAragon”, d’apps que resol un problema del seu entorn. La seva idea va ser fer una app que facilités l’accés universal a l’educació, fent-la més inclusiva i interactiva.

Aquest equip de noies es diu NewDu i tenen perfil a Instagram @newdu_, on van publicant tots els seus avenços en la creació de l’app. També estan construint la seva pròpia pàgina web http://www.newdu.site/

A més, a principi d’any, l’equip ha estat seleccionat per Technovation Global, una ONG internacional que potencia la creativitat i la solució de problemes de l’entorn a través de la tecnologia, per realitzar una campanya «Girls are» inspiradora per a altres adolescents que pretenen emprendre aquestes mateixes línies d’acció.

Una excel·lent oportunitat per canviar el món que els envolta i molta il·lusió seria una definició de com se senten les alumnes davant d’aquest repte, des de Salesians Huesca els desitgen moltíssima sort en el concurs.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...