Superar nous reptes per preparar el proper curs amb els «Cuadernos de Vacaciones edebé»

17 mayo 2021

Per Edebé

I arriben les vacances d’estiu, temps per relaxar-se i divertir-se. Però també una oportunitat per consolidar coneixements i fer que la tornada a l’escola sigui més fàcil i tranquil·la. Mentre gaudeixen de l’estiu, també és ocasió de pensar amb curiositat en com serà el proper curs. Amb quins reptes es trobaran? Què aprendran? Descobriran temes emocionants?

En aquest principi es basen els nous Cuadernos de Vacaciones Prepara y Empiezo d’edebé. Un nou concepte que no es fonamenta tan sols en el repàs dels continguts ja apresos sinó que es basa en preparar-se per als nous desafiaments que vindran. Així, els estudiants arriben més preparats a l’inici del nou curs i gaudeixen més del procés d’aprenentatge, considerant-lo com un repte.

A través de diferents propostes lúdiques, els escolars preparen d’una manera relaxada i divertida els conceptes que estudiaran el proper curs. En cada quadern viuen una aventura diferent, des d’un viatge al fons del mar fins a una expedició per la selva o la construcció d’un edifici.

Al llarg de les aventures treballen continguts de competències bàsiques en Educació Infantil i també de Llengua, Anglès, Matemàtiques i Coneixement de l’Entorn Social i Natural. A més, hi ha quaderns específics per a continguts de Matemàtiques i Llengua. Tots els quaderns inclouen solucionaris, activitats per posar-se a prova abans de començar, un resum de continguts i un test final.

Col·leccions Empiezo y Prepara

Per a l’etapa d’Educació Infantil, edebé ofereix la col·lecció Empiezo, que segueix l’estil tradicional de l’etapa infantil, amb format apaïsat de fitxes, adhesius i activitats. També hi ha un quadern de la col·lecció Empiezo per a primer de Primària amb el mateix format tradicional. Per la seva banda, la col·lecció Prepara ofereix quaderns per a tots els cursos de Primària i Secundària. Així mateix, ofereix un quadern per als alumnes que han acabat el curs de 5 anys d’Educació Infantil. Aquest quadern s’edita en format vertical i amb contingut treballat en dobles pàgines. D’aquesta manera els alumnes es van acostumant gradualment a la nova manera de treballar.

Més informació a: http://vacacionesedebe.com/

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...