Stefano Vanoli nou Secretari del Consell General

4 junio 2015


Continuant amb els nomenaments que realitza en aquest temps d’estiu el Consell General de la Congregació, reunits en la sessió plenària: com a nou Secretari del Consell General ha sigut designat Stefano Vanoli, que fins ara es trobava treballant en Parma.

Supleix en el càrrec a Marian Stempel, que ha portat avance aquesta responsabilitat des de l’any 2002 i que va exercir al mateix temps el servei de President de la Comissió Jurídica precapitular del Capítol General 26; pel servei realitzat durant tot aquest temps Marian Stempel ha rebut un profund agraïment.

Stefano Vanoli va nàixer en Varese l’1 de Març de 1968 i va entrar en el Noviciat de Pinerolo l’any 1987. Va fer la seua Professió Perpétua l’11 de Setembre de 1994 en Sesto Sant Giovanni, va ser ordenat sacerdot el 15 de Juny de 1996 en Bologna.

Va ser Director de l’obra “Escoles Professionals Don Bosco” de Milà i de les cases salesianes de Lugano, a Suïssa i de Chiari.

En la Inspectoria Lombardo Emiliana ha sigut Conseller els anys del 2000 al 2012, exercint al mateix temps les responsabilitats de Delegat de la Pastoral Juvenil, l’Associacionisme i el Moviment Juvenil Salesià; l’any 2013 ha sigut nomenat com a responsable de la Procura Missionera de Torí.

Stefano Vanoli, que ha sigut nomenat “ad nutum”, assumirà la responsabilitat a partir de l’1 de Setembre de 2015.

També et pot interessar …