Solidaritat internacional entre Salesians Sarrià i Zàmbia

12 marzo 2021

L’alumnat de primer curs del Grau Mitjà de Preimpressió digital han decidit col·laborar amb el projecte de voluntariat internacional Share the Light que organitza l’escola. Els estudiants s’han sensibilitzat amb els joves menys afavorits de Mazabuca (Zàmbia) que no poden assistir a l’escola i han decidit fer una aportació econòmica per becar a un d’ells.

Gràcies a la solidaritat de la classe M1AG, en Raven, un noi de 14 anys, podrà seguir anant a l’escola i cursar el grau 10 (aquí correspondria a un 4t d’ESO). Amb la pandèmia, la seva mare ha perdut la feina i no pot seguir estudiant i desenvolupant les seves dots artístiques.

Des de Salesians Sarrià es vol donar les gràcies per aquesta col·laboració. Amb aquesta beca ja són tres les que estan oferint des de l’escola. Scholarship program és el programa de beques del voluntariat internacional Share the Light. Aquest programa dona suport a joves sense recursos i opcions de futur per tal de poder continuar els seus estudis.

Un punt fonamental del voluntariat Share the Light és promoure la formació per tal d’empoderar educativa i culturalment als joves perquè puguin tirar endavant el seu país.

A la fotografia, podeu veure als delegats i delegades de la classe amb la seva tutora, la coordinadora del projecte i el director de l’escola.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...