Sis nous salesians cooperadors a El Campello

16 febrero 2015


El diumenge 15 de febrer, en la Casa Salesiana del Campello (Alacant), es va celebrar la promesa de sis nous salesians cooperadors que després de diversos anys de formació de la mà del salesià Antonio Gil eren acollits en la Família Salesiana mitjançant l’Associació de Salesians Cooperadors.

Va presidir la celebració Cristóbal López, inspector dels salesians de la Inspectoria Maria Auxiliadora i en nom de l’Associació Provincial de Salesians Cooperadors de San José València Francisco Bartolomé, coordinador provincial, va acollir a Javier Giner, Natalia Garfiafilia, Philippe Bouchet, Cándido Arqueges, Sonia Fernández i Xesco Izquierdo. Amb ells es constitueix un nou centre local de salesians cooperadors a El Campello.

Durant la homilia Cristóbal López va presentar el pas que estaven donant aquests sis aspirants en resposta a la proposta que suposa ser cridats per Déu per als joves i va recordar que amb ells s’enriquia la Família Salesiana al Campello

Van acompanyar la celebració salesians de diferents Cases de la zona així com un nombrós nombre de salesians cooperadors dels centres propers. També va compartir la celebració Antonio Marzo, coordinador regional dels salesians cooperadors i Juan Bosco Sancho, salesià delegat de zona centre de la Inspectoria.

També et pot interessar …