Set alumnes salesianes entre les guanyadores d'Espanya d'Handbol

15 mayo 2015


Set alumnes de Salesians Elx es troben entre les esportistes de l’equip d’handbol Elx-Pikolinos guanyador del campionat d’Espanya. Algunes d’elles ja havien sigut campiones amb la Selecció Autonòmica el passat mes de gener, o repeteixen el títol de la temporada anterior, sense oblidar que formaven part del primer equip femení de Salesians Elx que va guanyar el títol en categoria infantil fa tres temporades.

Ha sigut un any molt dur i no solament per l’assoliment esportiu, aquestes jugadores juvenils han hagut de combinar l’esforç que suposa jugar a tan alt nivell, amb els seus estudis de batxiller i preparació de la selectivitat. A més, cal destacar el cas de Laura Hernández, que ha estat jugant tot l’any amb l’Elx-Mustang en la màxima categoria de l’handbol nacional, amb l’alt nivell d’exigència que comporta per a una jugadora de la seua edat.

En la final celebrada a Màlaga van competir contra l’equip Puertosol al que van guanyar 24-19 punts.

De la pedrera salesiana segueixen eixint no solament jugadors-as de reconegut nivell, sinó també entrenadors, de fet, el segon entrenador d’est equipe campió d’Espanya, Julián Pareja, és ex-alumne i ex-jugador de base de Salesians.

També et pot interessar …