Sensibilització sobre la donació d’òrgans a la comunitat salesiana de Bartolomé Blanco

5 mayo 2021

Per Comunicació Social 

El 3 de maig passat va visitar la comunitat Bartolomé Blanco de Sevilla el doctor José Pérez Bernal, responsable de la Unitat de Trasplantaments de l’UCI de l’hospital Virgen del Rocío de la capital sevillana i «profeta de les donacions d’òrgans» gràcies als testimonis que ofereix per al foment de la mateixa amb la màxima ‘No t’emportis al Cel el que necessitem a la Terra’.

Aquesta parada a la presència salesiana es produeix poc temps després del reconeixement de la bandera d’Andalusia, que concedeix cada any la Delegació de Govern de la Junta a la província de Sevilla amb motiu del Dia d’Andalusia, gràcies a la trajectòria professional del doctor Pérez Bernal. La comunitat salesiana va tenir el plaer de rebre un dels precursors d’aquest moviment que, des de fa anys, recorre diferents punts de la geografia donant veu a testimonis reals de trasplantats i familiars de donants.

«Durant les dues hores que va durar la trobada es va compartir la necessitat de sensibilitzar la societat espanyola i marroquina sobre les donacions. Tres persones trasplantades van comunicar el seu testimoni que va deixar molt impactats als membres de la comunitat. Donar és donar vida i molta gent està esperant gent solidària disposada a lliurar esperança «, compartia  Francisco José Pérez, director de la casa salesiana, després del pas del doctor Pérez Bernal.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...