Salutacions nadalenques del Rector Major: «Déu camina amb nosaltres»

23 diciembre 2020

Per Salesians Comunicació

És un missatge a la llum de l’esperança – l’esperança cristiana arrelada en la fe en Déu que es fa home – el qual el Rector Major, el pare Ángel Fernández Artime, envia a través d’un breu vídeo a tota la Congregació Salesiana i a la Família Salesiana, en vista del Nadal i de l’any nou.

Després d’un any difícil i ple de proves per a tota la humanitat, com ho ha estat el 2020, l’única manera de mirar el Nadal i el 2021 amb «serena interioritat» és tenint una mirada de fe, una fe que es torna esperança. «M’agrada la fe que esdevé esperança», comença el Rector Major, citant al cardenal vietnamita Van Thuan, qui coneixia la fe i l’esperança, després d’haver estat empresonat durant molts anys a causa de la seva fe.

«Com podem parlar del Nadal quan hem viscut tota aquesta realitat?» pregunta el pare Ángel Fernández Artime. Per als cristians sempre és possible, perquè el Nadal «vol dir que Déu ve al nostre encontre, que Déu també avui es fa home, a prop de l’home, en el seu Fill Jesús», afirma el Rector Major.

El nou any, per tant, pot ser una bona oportunitat per ser millors que abans: més atents a la cura de la Creació, al «crit de milers de joves», per rebre els migrants «de manera humana» i per construir una realitat «de compassió, de misericòrdia, i ser una mà que s’apropa als qui la necessiten».

El vídeo del Rector Major està disponible a ANSChannel – en italiàespanyol, anglèsfrancèsportuguèspolac – en els seus respectius canals d’idiomes.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...