Salesians Zaragoza s’uneix a l’Aliança per la FP DUAL

10 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

Des del passat mes d’abril, el Col·legi Salesià de Zaragoza forma part de l’Aliança per la FP Dual, un projecte que pertany a la Fundació Bertelsmann, la Fundació Princesa de Girona, la CEOE i la Cambra de Comerç d’Espanya. Aquesta entitat està integrada per empreses, institucions i centres educatius que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves mitjançant una FP Dual de qualitat.

En paraules de la directora pedagògica de Formació Professional del nostre centre, María José Ramón Alcázar, «Sens dubte la FP Dual és una oportunitat per millorar les competències dels nostres alumnes i al nostre centre li permet conèixer de primera mà les tecnologies usades en les empreses, així com millorar la relació amb les mateixes»

Salesians Zaragoza aposta fermament per aquesta modalitat de Formació Professional. Vam començar l’any 2013, i amb gran dedicació i implicació s’han desenvolupat diferents projectes de FP Dual. De cara a el proper curs escolar han estat aprovats tots els projectes duals presentats per tots els Graus Superiors del centre, de manera que ara, l’objectiu és que tots els alumnes i empreses, que aposten per aquesta modalitat puguin aprofitar aquest programa combinant la formació escolar i la formació en l’empresa.

Formació Professional Dual a la Inspectoria Maria Auxiliadora

Actualment són 19 els centres de Formació Professional de la Inspectoria que ofereixen aquesta modalitat. La FP Dual té com a finalitat proporcionar a l’alumnat una qualificació professional que combini la formació rebuda en un centre formatiu amb l’activitat formativa en una empresa, i, amb això, aconseguir la implicació de les empreses en el programa formatiu per afavorir la inserció laboral i la contractació directa de l’alumnat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...