Salesians Úbeda se suma al projecte «La Banda en tu cole» de Canal Sur TV

28 diciembre 2020

Per Salesians Úbeda

Salesians Úbeda està d’enhorabona després d’haver estat seleccionat per desenvolupar el projecte La Banda en tu Cole. Aquesta iniciativa, a càrrec del programa de televisió infantil transmès per Canal Sur des de 1994, permetrà als alumnes exposar els seus projectes més innovadors i educatius i començarà el seu camí al centre andalús al gener, a la tornada de les vacances de Nadal.

El projecte consta de 4 fases en les quals es desenvoluparan diferents activitats:

  • En la 1a fase s’analitzen les pràctiques educatives, tant les desenvolupades en el marc dels Programes per a la Innovació (teatre, balls, patrimoni, emprenedoria, escacs, etc.) com altres actuacions d’interès.
  • A la 2a fase, els professionals de Canal Sur aporten als centres pautes, assessorament i exemples que els facilitaran l’elaboració dels vídeos.
  • A la 3a fase arriba el moment de començar a gravar les pràctiques educatives.
  • A la 4a fase, la versió definitiva dels vídeos elaborats pels centres arriba a Canal Sur i l’equip de La Banda els incorpora a la graella d’emissió del programa.

«Es tracta de tot un repte per al nostre centre», comparteixen des del col·legi salesià. La Conselleria d’Educació i Esport de la Junta d’Andalusia, en col·laboració amb Canal Sur, dóna suport a la participació en la nova secció ‘La Banda en tu cole’ del programa La Banda.

Podran participar centres docents d’Andalusia amb nivells d’Infantil, Primària i 1r i 2n d’ESO i inscrits durant el curs 2020-2021 en algun dels Programes per a la Innovació Educativa. D’entre les peticions rebudes es van seleccionar un màxim de 6 centres educatius per cadascuna de les 8 províncies andaluses, conformant un total de 48 centres participants.

També et pot interessar …