Salesians SMX

3 julio 2014

Una arrova i tretze caràcters. Dos-cents anys d’història es reuneixen a @SalesianosSMX; punt de trobada d’una gran família que cada dia navega per les xarxes socials amb el desig d’estar connectats a tota l’actualitat de la nova Inspectoria Maria Auxiliadora. 

El 16 de febrer de 1881, a dos quarts de set de la tarda, arribaven els primers salesians a Utrera (Sevilla), on van tenir una gran acollida. Cent trenta-tres anys després, a Madrid durant el matí del 7 de juny, la Congregació tornava a ser tendència sota el hashtag –almohadilla;Salesians. Amb l’acte d’unificació de les Inspectories de Barcelona, València i Sevilla, la Delegació de Comunicació Social va començar aquesta nova etapa amb una aposta clara per la informació a través de les xarxes socials. Una estrena que va permetre mostrar el paper que juguen Facebook i Twitter en la nova configuració com a elements imprescindibles per a la difusió d’una imatge actual dels salesians en el món. 

Entre les prioritats de la Delegació es troba la de realitzar un seguiment informatiu diari de la nova realitat inspectorial, fomentant vinclesa través de canals de comunicació atraients i eficaços perquè la informació arribi a tothom, i de forma especial als joves, anant en la mateixa línia del tema de l’Estrena 2015

En l’actualitat la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora compta amb 3.500 seguidors a Twitter i amb 2.000 usuaris a Facebook, xifres que mostren la consolidació d’aquests espais. 

Salesianos SMX. Molt a dir en poc espai.
 
 

També et pot interessar …