Salesians se suma al Repte Tech-Fundación Endesa per a impulsar projectes educatius innovadors.

20 octubre 2021

Per Plurilingüisme

Els centres salesians d’Algeciras, Carmona i Málaga formaran part de la setena edició del Repte Tech-Fundació Endesa, iniciativa que té com a finalitat contribuir i impulsar projectes educatius innovadors que transformin la formació dels més joves. Per això, en Fundació Endesa, a través d’aquesta iniciativa, plantegen un repte dirigit al personal docent i als estudiants dels 217 centres seleccionats de les Comunitats Autònomes de Madrid, Aragó, Andalucía, Extremadura, Catalunya, Illes Balears i Canarias: desenvolupar un projecte tecnològic que resolgui una necessitat real del seu entorn, utilitzant per a fer-ho tècniques com la robòtica Arduino.

Retotech Fundació Endesa se desplega durant tot el curs escolar en tres etapes. Per un costat, la formació en innovació educativa que el professorat encarregat rep de part de l’equip de RetoTech. En segon lloc, el treball a l’aula dels reptes plantejats, que implica directament els alumnes i en el que el projecte va prenent forma. Per últim, la preparació del projecte final.

Tots els treballs s’exposen a final del curs acadèmic en els Festivals RetoTech-Fundació Endesa, on s’anuncia, a més, els 9 guanyadors, seleccionats en funció de la seva originalitat, la seva justificació i la seva dimensió estètica.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...