Salesians Sant Vicent Ferrer rep el Segell EFQM +400

12 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

Divendres passat dia 28 de novembre representants del Col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer d’Alcoi van arreplegar el segell de qualitat EFQM +400 a Madrid en la XVIII Jornada Nacional de Qualitat en l’Educació 2014 organitzada per l’Institut de Tècniques Educatives de la Confederació Espanyola de Centres d’Ensenyament.

Els encarregats d’arreplegar el premi van ser el director del col·legi, Mario Mario Pardos i el coordinador de qualitat, Jordi Terol. Si bé cal dir que el gruix del treball s’ha realitzat durant el curs anterior, ja que es va haver de preparar una exhaustiva memòria per a explicar el que fem a nivell de qualitat en el centre (a partir d’un llistat de més de 100 indicadors), com ho fem i quines mesures es prenen per a millorar tots els processos interns a nivell de centre educatiu, amb el que també cal agrair a l’equip directiu anterior la seua participació en aquest projecte.

Salesians Sant Vicent Ferrer és un dels 11 col·legis a nivell nacional que van aconseguir per primera vegada aquesta qualificació la durada de la qual és de 2 anys, l’únic de la província d’Alacant. Altres 6 centres a nivell nacional aconseguien renovar la qualificació.

Enguany no hi ha cap títol +500, per la qual cosa el centre ha obtingut una de les màximes qualificacions a nivell nacional quant a processos interns i processos amb els nostres clients, que no són més que els nostres pares i alumnes del centre.

El coordinador de qualitat agraeix a tot l’equip de professors que han participat en el projecte pel seu treball en qualitat, reforçant d’aquesta manera el treball en equip del centre.

També et pot interessar …