Salesians Sant Antoni Abat fomenta el respecte al Medi ambient

30 abril 2015


Del 20 al 24 d’abril, Salesians San Antonio Abad s’ha sumat al lema proposat per l’ONU per al Dia del Medi ambient que se celebrarà el 5 juny i que proposa: “7 mil milions de somnis. Un planeta. Consumeix amb responsabilitat”. Alumnes i professors dedicaran els seus esforços a fomentar la cura responsable de l’entorn en el qual vivim.

En Educació Infantil es realitzaran diverses activitats com a projecció de vídeos, foment de recollida de la brossa de forma selectiva en les papereres col·locades en les classes: color blau per a papers, groc per a briks i plàstics i la de la brossa orgànica.

El que es pretén és portar un costum tan ecològic com és la del reciclatge a les cases dels alumnes i, també, que es done continuïtat en les cases al treball que hem començat en el col·legi.

Els alumnes de Primària, també treballaran intensament aquesta setmana, continuant així amb la seua trajectòria per a mantenir un planeta saludable per a tots. Escoltaran històries per a reflexionar en el temps dedicat als Bon dia i podran visionar curtmetratges motivadors per a la cura del Medi ambient durant l’horari de l’esbarjo. A més,  els alumnes de primer a tercer rebran la visita d’un grup de professionals del bussege que els parlaran de cura dels fons marins, els seus tresors i possibilitats.

En Secundària i Batxillerat des dels bon dia es tractarà d’incidir en aquest important tema. Les labors de reciclatge són  cada vegada més importants dins de la nostra  societat, i açò es deu, en part, al treball de conscienciació que es duu a terme des de totes les institucions públiques i privades. Per açò, no hem de deixar passar l’oportunitat de començar ja.

També et pot interessar …