Salesians San Juan Bosco de Granada guanya la IV Lliga ‘Recicla con Aceitina’

22 junio 2021

Per Ajuntament de Granada.

Salesians San Juan Bosco de Granada guanya la IV Liga escolar ‘Recicla con Aceitina’, promoguda per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Granada i l’empresa Inagra. L’alumnat d’aquest centre, que s’ha bolcat en el projecte, ha aconseguit recopilar 845 quilos d’oli domèstic, d’un total de 1.800 quilos recollits aquest curs entre les escoles de la capital.

A la IV lliga de reciclatge d’oli hi han participat aquest curs escolar 2020-21 una desena de centres de Granada capital. El premi ha consistit en una jornada d’oci i reciclatge que s’ha celebrat a les instal·lacions de l’escola Salesiana, on els escolars han pogut gaudir d’un circuit de cars, activitats de realitat virtual, una atracció d’escuma i un castell inflable amb aigua, al temps que s’han realitzat diversos tallers de reciclatge d’oli per a l’elaboració de sals de bany i espelmes aromàtiques. La jornada festiva ha comptat amb la presència del director de l’empresa Inagra, Sebastián Fernández.

L’Ajuntament de Granada vol reconèixer així l’esforç d’aquests escolars que han estat recopilant oli domèstic fins l’últim dia, ja que aquesta activitat es realitza amb l’objectiu de conscienciar els més joves en la importància del reciclatge perquè adquireixin hàbits que contribueixin a la conservació de l’entorn.

A més d’aquest premi de fi de curs, la Lliga de reciclatge va promoure dos premis quadrimestrals consistents en tallers de reciclatge a l’escola, resultant com a col·legis guanyadors al CEIP Andrés Segovia -en el primer quadrimestre- amb 330 quilos recollits, en el segon va guanyar de nou el col·legi Salesians, amb 550 quilograms recopilats.

En l’actualitat hi ha 55 contenidors per al reciclatge d’oli instal·lats a la via pública en els diferents districtes de la capital, als quals se sumen altres 245 contenidors retornables col·locats en associacions de veïns, centres cívics, comunitats particulars, centres escolars i hostaleria.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...