Salesians Puebla de la Calzada mira a Europa amb el programa eTwinning

21 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

El projecte eTwinning és la comunitat de centres escolars d’Europa. Aquesta experiència ofereix una plataforma als equips educatius dels centres escolars dels països europeus participants per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes, compartir o el que és el mateix: sentir-se i formar part de la comunitat educativa més atractiva d’Europa. eTwinning està cofinançat per Erasmus +, programa europeu per a l’educació, formació, joventut i esport i compta entre els seus integrants amb nombrosa representació salesiana.

Un dels seus participants és Salesians Puebla de la Calzada. L’àrea de bilingüisme de Col·legi María Inmaculada, amb el suport de l’alumnat i la resta de l’equip docent, ha estat treballant amb els components de el projecte Erasmus + KA229: YEAH! You (th) Enjoy To Be Active and Healthy en eTwinning al costat del CEIP Ciutat de Mérida i escoles de diferents països com Lituània, Eslovènia, Dinamarca i Itàlia.

A la recta final del curs, mitjançant videoconferència, els participants salesians han exposat a la resta de països la simbologia d’Extremadura (bandera, escut i himne), a més de parlar de productes típics de la gastronomia. «Una meravellosa experiència la de participar en aquest projecte europeu i el primer pas per fer una immersió en aquest món de la col·laboració internacional. Seguirem participant.», compartien des del centre com a conclusió.

En l’actualitat, 940.569 professors, 218.409 centres escolars i 122.273 projectes fomenten la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). La iniciativa eTwinning va néixer el 2005 com l’experiència més important del Programa d’aprenentatge eLearning de la Comissió Europea i des del 2014 forma part d’Erasmus + per donar suport als centres escolars prestant-los les eines i els serveis necessaris que facilitin la seva associació per desenvolupar un projecte en comú.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...