Salesians Linares rep la Medalla de la Ciutat

18 noviembre 2014

La iniciativa de la petició va partir al gener de 2014 des de la Junta Directiva de l’Associació d’Antics Alumnes de Don Bosco, moment en què es va acordar presentar aquesta proposta a l’Excm. Ajuntament. En el transcurs d’aquests mesos els membres de la junta han treballat per recollir el suport de tots els col·lectius i associacions culturals i veïnals de Linares.
 
"Des de la nostra gratitud, felicitem a tothom. No han escatimat temps, esforç ni entrega fins a aconseguir reunir tots i cadascun dels requisits que justifiquen una gran història de lliurament i il·lusió per més de 50 anys. Des de 1964 dedicats a importants generacions d’infants i joventut de Linares, i a través d’ells, les famílies que ens ho han confiat ". Amb aquestes paraules s’agraeix des de la web del Col·legi el treball realitzat des dels Antics Alumnes per a la concessió del reconeixement.
 
Durant aquest curs la casa salesiana es troba celebrant el seu 50è aniversari de presència a la localitat de Linares, una trajectòria educativa i evangelitzadora de cinc dècades en les que no han perdut de vista la tasca pastoral i d’ajuda als més necessitats.
 

 

També et pot interessar …