Salesians La Orotava destaca en la 6ª edició del concurso de vídeo GeoGebra

20 octubre 2021

Salesians La Orotava va assolir el segon premi en la categoria d’Educació Secundària en la 6ª edició del concurs de vídeos GeoGebra, convocat per la Societat Canària “Isaac Newton” de Professors de Matemàtiques i l’Institut GeoGebra de Canàries (IGCan), amb el reconeixement dels alumnes Iván Casanova Zárate i Pablo Rosales Calzadilla i el seu professor Adán Manuel Yanes Gómez.

L’Institut GeoGebra de Canàries (IGCan) i la Societat Canària “Isaac Newton” de Professors de Matemàtiques (SCPM) volen estimular l’ús de GeoGebra, software punter en l’ensenyament de les Matemàtiques, i per això convoquen conjuntament un concurs escolar de realització de vídeos, amb la doble finalitat de fomentar l’us de GeoGebra entre els participants i de compartir posteriorment els treballs presentats com a petites lliçons que poden ajudar a la comunitat.

“La irrupció de les tecnologies de la informació i la comunicació en les aules obren noves i extraordinàries possibilitats educatives. Afortunadament ja no són tecnologies a l’abast d’uns pocs sinó que poden ser utilitzades per tots els estudiants”, comparteixen des del centre sobre l’experiència.

En el matí del dimarts 19 d’octubre, en el teatre del col·legi Salesians La Orotava, Samira Tela, vicepresidenta de SCPM, i Sergio Darias, representant de IGCan, van fer lliurament del reconeixement.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...