Salesians La Almunia guanya el concurs Qué es un Rey para ti

22 noviembre 2020

Per Salesians Comunicació

Un any més, el guanyador del veterà concurs a la Comunitat d’Aragó “¿Qué es un Rey para ti?”  ha recaigut en un alumne del Col·legi Salesià de La Almunia, en aquest cas a Iván Aznar Cardiel, alumne de 2n d’ESO, que va presentar el seu treball en el curs 2019-20, corresponent a la 39ena edició.

​El Concurs ¿Qué es un Rey para ti? es desenvolupa per tot Espanya gràcies a l’activa participació de les Conselleries d’Educació de les Comunitats Autònomes.

En ell poden participar alumnes de Primària i Secundària i educació especial. El tema dels treballs ha de centrar-se en la figura de S.M. el Rei i el paper que exerceix la Corona, podent-se presentar treballs analògics en qualsevol format (murals, poesies, maquetes, escultures, etc.), projectes digitals, igualment en diferents formats (vídeo musical, infografia, robòtica, etc).

Al llarg dels mesos d’abril, maig i juny del curs 2019-20 s’haurien d’haver celebrat les ‘finals autonòmiques’, una sèrie d’actes institucionals a cada comunitat autònoma en què s’exposen els treballs finalistes, i es procedeix al lliurament de diplomes. En aquests actes es dóna a conèixer el nom del guanyador o guanyadora de cada comunitat, que és qui acorda l’Audiència amb S.M. el Rei.

Ja en mesos passats es va anunciar, donada l’emergència sanitària actual, que es desaconsellava la celebració d’exposicions per a la presentació dels treballs guanyadors a cada regió, de manera que les entitats promotores del concurs van optar per la publicació d’una sèrie de vídeos juntament amb les corresponents Conselleries d’Educació, on es donaria lectura de l’acta de guanyador o guanyadora en cadascuna de les comunitats i es podria també gaudir d’una exposició virtual dels projectes finalistes.

Tot aquest alumnat, entre ells Iván Aznar Cardiel, com a representant d’Aragó, seran rebuts en audiència per Sa Majestat el Rei don Felipe quan la situació sanitària ho permeti.

Les nostres més efusives felicitacions a Iván.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...