Salesians L'Almunia arrasa en la final dels Premis d'emprenedurisme empresarial 'YDHEA 2015'

13 mayo 2015

El passat 8 de maig es va celebrar la final dels Premis “YDHEA 2015". "Nothinglost", projecte d’alumnes del Col·legi Salesià de L’Almunia (Zaragoza) , s’alçà amb el premi al "Millor Pla de Negoci 2015" i el Premi a la "Millor Presentació 2015" va ser per al mateix centre pel seu projecte "Peñas i Diversión". 1.500 alumnes han participat en esta edició dels Premis YDHEA representant als 16 centres d’Aragó en els que els 56 professors que participen en el projecte han implantat la metodologia YPD en les aules durant este curs.

La iniciativa, convocada pel departament d’Educació del Govern d’Aragó, l’Obra Social d’Ibercaja i la Fundació Juan-Miguel Villar Mir, busca fomentar les habilitats emprenedores dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat, FP Bàsica i FP de Grau Mitjà. YPD promou un canvi en l’educació a través del desenrotllament del talent per mitjà d’una metodologia enfocada en el desenrotllament d’habilitats com a energia, creativitat, comunicació i lideratge.

Amb estes paraules s’ha expressat Dolores Serrat, Consellera d’Educació, Universitat, Cultura i Esports del Govern d’Aragó : "No busquem encara que vos acosteu al món de l’empresa i que poseu en marxa activitats d’emprendimiento. Busquem i hem de fomentar iniciatives que ajuden als jóvens a potenciar la seua autonomia personal per a fer-se valdre i perquè porten avant els seus proyectos", al parlar en el Pati de la Infanta de la necessitat d’implantar metodologies emprenedores com la de YPD en les aules. YPD promou un canvi en l’educació a través del desenrotllament del talent per mitjà d’una metodologia enfocada en el desenrotllament d’habilitats com a energia, creativitat, comunicació i lideratge. La Consellera ha acudit a la celebració dels "Premios YDHEA 2015".

Un bon resultat pel treball que han realitzat estos alumnes del col·legi Salesià i els seus professors Carmen Ceamanos, Ángel Gil i María Jesús Ramón. Una experiència que segurs, no oblidaran, van disfrutar com a xiquets i han treballat com a autèntics professionals. Més informació a través de l’hastag #ydhearagon.

 

També et pot interessar …