Salesians Godelleta continua sent la seu del Campus de Tecnificació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana

23 marzo 2021

Per Salesians Comunicació

La Casa Don Bosco de Godelleta continuarà com a seu del Campus de Tecnificació Minibasket almenys durant quatre anys més després de la renovació del conveni de col·laboració entre la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i la Congregació Salesiana de la localitat.

El president de la Federació, Salvador Fabregat, s’ha desplaçat fins les instal·lacions per reunir-se amb el director de la Casa Don Bosco de Godelleta, Javier Mansergas, i formalitzar aquest acord pel qual els participants al Campus tornaran a gaudir d’un entorn immillorable per a la pràctica esportiva durant l’estiu.

La Casa Don Bosco es troba ubicada a la Sierra Perenchiza, en plena natura, i compta amb tota la infraestructura i instal·lacions esportives necessàries per acollir grups de treball nombrosos i amb exigents estàndards de qualitat.

«Les enquestes que tant els participants com els seus pares i mares omplen al finalitzar el Campus testifiquen l’alt grau de satisfacció amb tots els serveis prestats per la instal·lació, el que ha motivat l’interès per ambdues parts en renovar aquest acord que permetrà que els joves jugadors/es mini segueixin descobrint el nostre esport en un entorn sa, segur i amb totes les comoditats», afirmen des de la Federació.

El Campus de Tecnificació Mini, el campus de referència en categoria minibàsquet a la Comunitat Valenciana, tornarà aquest estiu per seguir oferint un espai en què l’oci i el bàsquet s’uneixen sota la direcció dels grans entrenadors/es i professionals del nostre esport . Molt aviat tota la informació i inscripcions.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...