Salesians Elx descobreix amb els seus alumnes el sentit profund del Nadal

24 diciembre 2015

De de sempre al col·legi Sant Rafel de Salesians Elx hi han preparat l’Advent i el Nadal amb bona cosa de gestos (decoracions, concurs de targetes nadalenques, festival d’Infantil, concurs de nadales… i un ample etcètera). Una cosa, però, més profunda hi ha estat: les celebracions de la Paraula o bé de l’eucaristia (en els cursos de més majors).

Enguany s’ha volgut enllaçar el nostre lema “Casa de tots, cosa de tots” amb estes celebracions. Per això s’han triat  a la fitxa prèvia a la celebració per a treballar a l’aula, sis encontres amb Jesús. I a la celebració mateixa s’ha dramatitzat l’evangeli d’Emmaús. Perquè en ell Jesús es fa present als desanimats deixebles per a explicar-los les Escriptures (La Paraula) mentre els acompanyava pel camí  i partir-los el Pa (l’Eucaristia),  a la a la casa on el reberen”, expliquen en Salesians Elx.

S’ha aprofitat l’avinentesa per a repassar les respostes de la missa i explicar-los, especialment als de Quart de Primària què es preparen per a la Primera Comunió, diverses parts de l’eucaristia.
Volíem baixar amb els xiquets al fons del Nadal, amb Jesús com l’Emmanuel (El Senyor amb nosaltres), perquè “encara que nosaltres no el veiem, ell ens mira”, està al nostre costat com amic i Salvador.

També et pot interessar …