Salesians Cartagena posa en marxa el Projecte d’Aprenentatge Servei “Soporte SALE”

11 noviembre 2020

Per Salesians Comunicació

El dimecres 4 d’octubre, a les 10 hores, l’alumnat que duu a terme el projecte APS​ “Soporte de equipo de aula para la limpieza COVID-19 SALE”, va rebre la visita de María Jesús Pérez, Directora de Col·legi; i Miguel Ángel Martínez, Director Pedagògic de Formació Professional.

L’alumnat de Grau Mitjà de Soldadura i Caldereria, en el mòdul de Muntatge, estan elaborant suports per a les aules de l’escola i entitats de barri de Los Dolores amb els quals col·laboren. L’alumnat va explicar la fabricació en sèrie i la funció de cada un d’ells dins de la feina en equip que estan duent a terme, a més de la relació amb la docència de la lliçó i la seva aplicació en aquest projecte, acompanyats pels professors Andrés Mora i José Francisco Navas.

Els directors van agrair la seva tasca i implicació en el projecte, a més d’animar a seguir amb el treball en equip que estan duent a terme.

L’aprenentatge-servei és una proposta docent i d’investigació que integra el servei a la comunitat i l’aprenentatge acadèmic en un sol projecte que permet als i les estudiants formar-se treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L’aprenentatge-servei no és només una estratègia d’aprenentatge per aconseguir que s’adquireixin més i millors coneixements, encara que òbviament es tracta que es puguin optimitzar els aprenentatges. Tampoc és un conjunt de tasques de voluntariat per sensibilitzar els i les estudiants, tot i que és una bona idea incorporar l’ajuda a la comunitat com a dinamisme formatiu. L’aprenentatge-servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...