Salesians Cartagena llança el nou projecte Erasmus H2O for live

8 enero 2021

Per Salesians Cartagena.

​Salesians Cartagena ha llançat el projecte Erasmus H2O for live, el nou projecte KA229 té una durada de dos anys (2020-2022) i el seu tema principal és la conservació de l’aigua, ja que la Terra s’enfronta actualment a moltes amenaces ambientals, i l’escassetat d’aigua és el problema ambiental més urgent.

L’objectiu del projecte és fer de l’escola un lloc en el qual es generi un sentit de responsabilitat cap a la natura i la seva conservació entre els estudiants. Les principals intencions del projecte són: atreure l’atenció dels nostres estudiants cap a la ciència i l’ecologia mitjançant el desenvolupament de les seves habilitats d’aprenentatge permanent que els permetran ser crítics i conscients dels reptes mediambientals d’Europa; crear una cultura de pensadors sostenibles; augmentar el seu interès i motivació per la ciència, la natura, l’ecologia i ciència en general.

Els centres participants en el projecte són: Grècia: 2nd Lykeio of Agios Nikolaos, Turquia: Mehmetcik Anadolu Lisesi, Illes Reunió (França): Lycée POLYVALENT Jean Joly, Romania: Liceul Teoretic «Avram Iancu», República Txeca: Stredni zemedelska Skola Podebrady prispevkova organitzés, Espanya: Salesians de Cartagena.

El projecte compta amb tres tipus d’activitats: formació de professorat a l’estranger, mobilitat d’alumnat amb professors acompanyants i activitats locals.

Les mobilitats es troben suspeses per la situació actual de la pandèmia COVID-19. Es reprendran quan es donin les condicions de normalitat sempre segons les normatives de les autoritats pertinents. A partir de l’11 de gener s’iniciarà un procés de selecció per a aquells/es alumnes que vulguin participar en aquest projecte internacional.

Les activitats locals començaran a ser realitzades a partir del mes de gener de 2021, sempre seguint les mesures de seguretat davant de la Covid-19, sent la major part d’elles activitats de tipus online.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...