Salesians Borriana, una casa compromesa amb l'esport educatiu

7 octubre 2015


Al voltant de les 9,30 hores va donar començament l’acte en el qual, un darrere l’altre i abrigallats per un grup nombrós de pares i mares, els 14 equips del club van ser pujant a l’escenari i presentant als seus jugadors i entrenadors. No va faltar el record i l’ofrena floral a María Auxiliadora, perquè aquesta temporada tot transcórrega amb normalitat. L’acte va finalitzar amb la intervenció de Vicent Granel, Regidor d’Esports de l’ajuntament de Borriana i Fernando Miranda, director de la casa salesiana. Tots dos van animar als jugadors a gaudir de l’esport i de la nova temporada que ja ha començat.

Tot seguit van començar els partits entre jugadors, pares i mares, completant així un agradable matí en la qual, a més de gaudir del joc i de la trobada de les famílies, s’oferia la possibilitat d’esmorzar, prendre alguna cosa i adquirir alguns articles de merchandasing que el club va posar a la venda. La directiva del club agraeix a tots els que van fer possible, amb el seu treball i la seua disponibilitat, aquesta trobada i anima a tots esperant tenir una bona temporada.

El 8 d’agost de 1990 es funda el Club Salesians Borriana. Al llarg dels seus 11 anys de vida el nostre club ha participat amb els seus equips en les lligues regionals a nivell provincial en les seues diferents categories, acudint també a quants Tornejos ha sigut convidat, tant nacionals com a internacionals (Torneig Internacional Costa Flor del taronger celebrada a Castelló i Tornejos a França i Itàlia). En l’última temporada 00/01, l’equip Benjamí "B" es va proclamar campió del seu grup en la Copa Primavera i l’equip Aleví es va proclamar campió en els "II Jocs *Intersalesianos" celebrats a València.

Durant la setmana es realitzen dues jornades d’entrenaments per equip, en horaris que oscil·len entre les 17,30 hores i les 19,30 hores aproximadament. Setmanalment participen els nostres equips en les trobades de lliga corresponents que se celebren els dissabtes. Aquesta competició l’organitza la Federació de Futbol, estant els equips enquadrats en Categoria Regional, grup Centre de la província de Castelló. Compta amb 4 equips federats; 1 pre-benjamí, 1 benjamí, 1 aleví i 1 infantil.

També et pot interessar …