Salesians Alcalá manté la seva aposta per la divulgació científica

16 abril 2021

Per Salesians Comunicació

Dijous 15 d’abril es va dur a terme a Alcalá de Guadaíra la inauguració de les III Jornades EduCiencia de divulgació científica desenvolupades pel Centre Salesià Nuestra Señora del Águila, en col·laboració amb la Delegació d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalá de Guadaíra i l’Editorial Edebé.

«Per tal de refermar el mètode científic en el nostre context educatiu i de promoure les vocacions entre els joves, un any més, vam desenvolupar aquesta iniciativa divulgativa per a tot l’alumnat de la ciutat d’Alcalá», comparteixen des del centre salesià sobre aquesta trobada que ha aconseguit diferents reconeixements per la seva forma de divulgar la Ciència amb un estil diferent, amè i proper.

En les mateixes, diversos ponents, avalats pel seu recorregut en la ciència i pel seu foment de la mateixa, s’han unit al centre salesià per desenvolupar xerrades científiques noves i amb un marcat caràcter experimental.

Durant el present curs, les Jornades giren al voltant de les matemàtiques i els ponents seran Manuel Jesús Soto Prieto, professor de la Universidad de Sevilla i membre de l’Equip de Divulgació de la mateixa i Jose Antonio Prado Bassas, professor i divulgador científic.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...