Salesians a pastoral, una trobada per llançar el nou curs

30 agosto 2021

Per Josep Lluís Burguera

Convocats per la delegació de pastoral juvenil, 25 salesians es van reunir aquest cap de setmana a Sanlúcar la Mayor, Sevilla, per estrènyer llaços i enfortir l’esperança abans de començar les activitats del nou curs a les cases salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Va ser una trobada sota el signe de compartir fraternitat i renovar ànims en un clima molt familiar i distès, lluny de l’exigència de les reunions de programació que ja treuen el cap per l’horitzó.

Fernando Miranda, vicari inspectorial, va realitzar una simpàtica presentació a manera de radiografia mèdica de «Doña Auxi», la inspectoria. Va seguir després un dilatat temps per a la comunicació personal en petits grups. El tercer bloc va ser el comentari d’un estudi sociològic de la joventut espanyola actual; va anar a càrrec de Jordi Lleixà, delegat de pastoral.

No va faltar temps per a la xerrada a la fresca, una capbussada i, sobretot, l'»Eucaristia sense presses» en el matí de diumenge. En resum: una experiència assolida que probablement es repetirà d’aquí a un any.

També et pot interessar …