Salesians Palma del Río entre els guardonats del sisé certamen ‘Negres per a la vida’ de l’Hospital Universitari Reina Sofia de Córdoba

21 julio 2020

Ricardo Jesús Fernández, alumne de Salesians Palma del Río, va obtindre el segon premi en la categoria segon cicle de Secundària, Batxillerat i Grau Mitjà de la sisena edició del concurs andalús de poesia ‘Negres per a la vida’ que organitza anualment l’Hospital Universitari Reina Sofia de Còrdova dins de la seua campanya de promoció de la donació d’òrgans i teixits.

Segons ha indicat la Junta d’Andalusia en una nota, en aquesta edició s’han rebut 620 poemes de més de 60 centres educatius de tota Andalusia que persegueix difondre la importància de la donació d’òrgans entre la població més jove (infància i adolescència).

Els sis poemes premiats i els 40 seleccionats pel jurat conformaran la nova antologia ‘Negres per a la vida’, que serà l’onzena. Es presentarà la pròxima tardor, inclourà pròleg de la directora d’Organització Nacional de Trasplantaments, Beatriz Domínguez-Gil, i estarà coordinada novament per Bartolomé Delgado, coordinador provincial del Pla de Lectura i Biblioteques de la Delegació d’Educació.

Aquesta vegada el jurat l’han integrat els poetes cordovesos Pilar *Sanabria, Pablo García Casado i Araceli Sánchez, Bartolomé Delgado, el coordinador de trasplantaments Juan Carlos Robles i representants de les associacions de pacients trasplantats (*Alcer i de ‘A Ple Pulmó’). La Direcció de l’hospital agraeix a totes les persones, institucions i col·lectius que amb la seua participació fan possible aquest poemari: estudiants, docents, jurat, professionals sanitaris i delegacions de Salut i Famílies i Educació.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...