Salesians Alcalá obté el doble reconeixement a la final del 10è concurs nacional Inspiraciència

19 noviembre 2020

Durant el confinament per la Covid-19 el Col·legi Salesià “Nuestra Señora del Águila” va rebre la tradicional convocatòria per al Concurs nacional de relats d’inspiració científica «Inspiraciència» que enguany celebrava la seva 10a edició.

El Departament de Ciències del centre salesià es va posar en contacte amb el de Llengua Castellana i Literatura perquè aquesta informació arribés als alumnes perquè poguessin fer contes «màgics» en el moment tan atípic i insòlit que els estava tocant viure.

«Com sempre que es proposa alguna cosa en aquesta casa, els alumnes van rebre la notícia amb entusiasme i es van posar a treballar-hi. Les professores de Llengua i Literatura van començar a rebre aquestes històries personals, insòlites, originals i úniques per a la seva revisió i al juny es van enviar «, comparteixen des del centre d’Alcalá.

«Acabat el termini i passat un temps, després de conèixer que l’organització d’Inspiraciència havia rebut 513 treballs, tots d’altíssima qualitat, van rebre la grata notícia que un alumne de 3r d’ESO d’aquest col·legi salesià, Juan Miguel Guerrero Piña havia estat elegit com a finalista amb el seu fantàstic relat titulat Walter, candidat a guanyar el premi del públic en la categoria Jove. en la mateixa situació, va quedar el professor de l’Àrea de Ciències, Víctor Garzón Machado, amb el seu original relat 14032020, finalista en la categoria Adulta «, afegeixen.

Tots dos quedaven convocats per al dia 13 de novembre, dia en què se celebraria l’acte de lliurament de premis a la Residència d’Investigadors de Barcelona. Les circumstàncies actuals d’alerta sanitària no van fer possible la presència dels finalistes a la Ciutat Comtal. No obstant això, l’acte es va celebrar de forma telemàtica amb el desitjat i grat resultat que tots dos han resultat ser els guanyadors de el Concurs en les dues categories.

També et pot interessar …