Reconeixement de PIMEC a les Escoles Salesianes de Catalunya

9 julio 2014

La 27a edició dels Premis Pimes 2014, organitzats per PIMEC (micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) va  premiar a les Escoles Salesianes de Catalunya pel seu compromís amb els joves amb més dificultat per assolir una qualificació professional, a través del desenvolupament de Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). Ho va fer concedint-los el “Premi a l’experiència de col·laboració empresa – formació professional” 

Els PQPI, derogats per la LOMCE, s’adreçaven als joves més grans de 16 anys, i menors de 21 anys, que finalitzaven l’Educació Secundària Obligatòria sense haver obtingut el títol per, d’aquesta manera, donar-los una oportunitat d’accedir al mercat laboral i la possibilitat de retornar al sistema educatiu. 

Miquel Tallada, Coordinador d’Escoles, va recollir el guardó de la mà del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Tallada ens explica què significa per a Salesians aquest reconeixement. 

 

Podeu veure el dossier de premsa dels Premis Pimes 2014 amb tots els premiats. També l’àlbum de fotos

Els guardons es van lliurar en un Palau de Congressos de Catalunya ple de gom a gom,  amb més d’un miler de persones, en un format de gala – sopar solidari,  amb molts empresaris i autoritats. Els diners recaptats serviran per posar en marxa un projecte solidari de la Fundació PIMEC.

 

També et pot interessar …