Reconeixement al joc net dels alumnes salesians

28 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

El divendres 18 de juny Juan Miguel Valiente, representant de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va visitar l’Escola Salesiana Sant Joan Bosco de València. Aquesta visita ha estat molt important per a tots els esportistes de l’activitat extraescolar de futbol sala, ja que ha suposat el reconeixement de la federació i de la Fundació Esportiva Municipal de València de la feina ben feta en l’educació en valors que s’està treballant en el esport des de l’inici de l’activitat.

El representant de la Federació va fer entrega dels trofeus al joc net a tres dels equips salesians. Aquests trofeus suposen el reconeixement dels àrbitres i educadors dels equips contraris en cada partit. Tant Juan Miguel Valiente com Juan Peris, director de l’escola, van agrair als esportistes i entrenadors presents a l’acte el gran esforç realitzat en un any tan complicat com el que ha conclòs.

L’esport educatiu salesià

Des del marc escolar, l’esport pot arribar a la seva màxima expressió educativa. S’ha de posar especial atenció en tenir cura de la coordinació entre els educadors que desenvolupen la seva tasca en aquest ambient i els que ho fan des d’organitzacions esportives extraescolars.

La plataforma escolar pot ser idònia per garantir la continuïtat entre la tasca educativa del professional de l’educació física, i del monitor que comparteix també amb els infants i joves gran quantitat d’hores, en horari no lectiu, però en el mateix espai físic. Són molts els eixos transversals que es treballen a l’escola i que es poden abordar des de l’esport extraescolar: Educació ambiental, Educació per a la pau, Educació del consumidor, Educació per a la igualtat, Educació viària i Educació per a la salut.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...