Rebatejat el carrer Boqué com a “Ciutat Educadora i Empàtica”

2 diciembre 2020

Per Comunicació Salesians / Diari Segre

Un reconeixement al treball educatiu dels Salesians a Lleida i d’altres entitats al barri de la Bordeta en el marc de la celebració del Dia de la Ciutat Educadora impulsada per l’Ajuntament.

Lleida va  ‘rebatejar’  el 30 de novembre, en el Dia Internacional de la Ciutat Educadora els carrers de la ciutat per reivindicar el valor de l’educació en una trentena d’espais públics de la ciutat. Aquests espais van lluir plaques de carrers amb la nomenclatura d’alguns dels principals valors que conté la carta de Ciutats Educadores.

Un d’aquests carrers ha estat el c/Boqué, al barri de la Bordeta, on els Salesians hi tenen presència educativa a través de la Casa Don Bosco.

L’institut Maria Rúbies va ser un dels centres que es va adherir ahir a aquesta iniciativa promoguda per la Paeria i va reanomenar el carrer Boqué del barri de la Bordeta amb el nom de carrer de la “Ciutat Educadora i Empàtica”.

Els alumnes van escollir col·locar la placa en aquest lloc al tractar-se d’un carrer on, “a més del mateix centre educatiu, s’ubiquen diferents institucions que treballen en favor de la inclusió i la solidaritat, com el Centre d’Atenció Primària (CAP), el centre Plançó de persones amb trastorn de l’espectre autista o la Casa Don Bosco de Lleida,” van explicar des de l’institut.

La celebració, que aquest any celebra el 30è aniversari de la proclamació de la Carta de Ciutats Educadores, es va crear per conscienciar de la importància de l’educació a la ciutat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...