Publicades les bases de la 35 ª edició del Premi Nacional Don Bosco

5 noviembre 2021

Salesians Saragossa, en col·laboració amb les empreses i institucions públiques i privades, organitza una nova edició del Premi Nacional Don Bosco a la investigació i a la innovació tecnològica.

El Premi, que ha assolit una notable rellevància a tota Espanya durant les últimes dècades, vol fomentar l’esperit emprenedor dels joves, així com la interrelació entre els diferents Centres d’ensenyament, el treball en equip i els nous plantejaments amb les tecnologies digitals.

Ofereix la possibilitat, als Centres de les diferents Comunitats Autònomes, d’optar a aquest prestigiós Premi que compleix la seva 35ª edició i que s’ha convertit en un referent del que ha de ser el tarannà innovador en els Centres de Formació Professional, Batxillerat i altres ensenyaments, que tenen més que demostrada la seva capacitat en investigació i innovació tecnològica.

El Premi Don Bosco, en la seva 35ª edició, desitja potenciar els treballs presentats al Certamen amb l’objectiu de reconèixer els valors innovadors i d’investigació de joves que veuen, en les idees que presenten, una nova forma d’emprendre i d’investigar dins de les dues àrees del Certamen.

“Desitgem donar a conèixer al món empresarial i a l’universitari alguns d’aquests projectes descobrint noves possibilitats d’inserció” afegeixen des de la organització del Premi.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...