Publicades les bases de la 34ena edició del Premi Nacional Don Bosco

6 noviembre 2020

Per Salesians Comunicació

Salesians Zaragoza en col·laboració amb les empreses i institucions públiques i privades, organitza el Premi Nacional Don Bosco a la investigació i innovació tecnològica.

El Premi, que ha assolit una notable rellevància a tot Espanya, persegueix fomentar l’esperit emprenedor dels joves, així com la interrelació entre els diferents centres d’ensenyament, el treball en equip i els nous plantejaments amb les tecnologies digitals.

Ofereix la possibilitat, als Centres de les diferents comunitats autònomes, d’optar a aquest prestigiós Premi que compleix la seva 34ena edició i que s’ha convertit en un referent del que ha de ser el tarannà innovador en els Centres de Formació Professional, Batxillerat i altres ensenyaments, que tenen capacitat més que demostrada en recerca i innovació tecnològica.

El Premi Don Bosco, en la seva 34ena edició, desitja potenciar els treballs presentats al Certamen amb l’objectiu de reconèixer els valors innovadors i de recerca de joves que veuen, en les idees que presenten, una nova forma d’emprendre i investigar dins de les dues àrees del Certamen.

«Desitgem donar a conèixer al món empresarial i universitari alguns d’aquests projectes descobrint noves possibilitats d’inserció» afegeixen des de l’organització del Premi.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...