Professors i educadors peregrinen als llocs de Don Bosco

4 marzo 2015


Del 23 al 27 de febrer, una vintena de professors i educadors de la Inspectoria van participar en la peregrinació als llocs salesians, recorrent les ciutats de Torí, Valdocco, i reflexionant sobre la vida de Don Bosco. En tot moment els van acompanyar el coordinador d’escoles de la zona centre, Javier Torregrosa i el secretari inspectorial, Rosendo Alabau. Aquest últim va ser l’encarregat de transmetre amb força i entusiasme la història de Don Bosco i com la seua vida i el seu exemple interpel·len en el fer quotidià dels educadors.

Els participants procedien de les cases salesianes de Borriana, Sant Antonio Abad de València, Villena, Elx i Cabezo de Torres. Ha sigut la primera vegada que han participat quatre educadors de les Plataformes Socials.

“Ha sigut una experiència de vida i d’enriquiment personal i espiritual, per tant ho recomane a tot educador d’un centre salesià. És molt important anar a les arrels i aquest viatge et porta. Creixes en salesianitat, creixes a nivell personal i t’ajuda a veure nous camins i coses a millorar en la nostra labor educativa” afirmen els participants.

També et pot interessar …