Primera Festa Inspectorial de la Inspectoria Maria Auxiliadora

28 abril 2015


El moment servirà també per a agrair els 25, 50 o 75 anys de professió o sacerdoci d’alguns salesiano de la inspectoria, per la seua fidelitat a Don Bosco i les seues vides lliurades als joves.

També s’homenatjarà a tres cases salesianes que celebren aniversari al llarg de 2015, és el cas de Salesians Rocafort (125 aniversari), Salesians Borriana (75 aniversari) i Salesians Zaragoza (75 aniversari).

La música també serà protagonista d’aquesta primera festa *inspectorial en la qual els *salesianos assistiran a la presentació en el teatre de l’Obra *Salesiana del recopilatori de cançons ‘Don Bosco 21’. Aquest disc naix en homenatge al sant en el *bicentenario del seu naixement (1815-2015) i té com a objectiu expressar, mitjançant la música, un missatge esperançador a tots els joves del món. Un treball musical realitzat per antics alumnes i educadors de València.

En el programa de la festa Inspectorial a més hi haurà temps per a l’acolliment i la convivència, per descomptat l’Eucaristia i la celebració d’efemèrides de Salesians.

També et pot interessar …