Presentat cartell i himne per a la Pasqua 2015

24 febrero 2015

Del 2 al 5 d’abril ciutats com ara Antequera, San José del Valle, Sanlúcar la Mayor, Puebla de la Calzada, La Orotava, Múrcia, Saragossa o Castellnou de Bages seran seu de les trobades de Pasqua als quals acudeixin diferents joves i famílies de les presències salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora.
 
Per a aquestes trobades, convocades en la seva major part per la Delegació Inspectorial de Pastoral Juvenil o amb la gestió directa de la parròquia i centres juvenils, s’han presentat dos recursos per a la seva utilització en els mateixos, com són l’himne i el cartell.
 
El primer, per a Andalusia, Extremadura i Canàries, està emmarcat sota el lema "200 raons per ressuscitar", en al·lusió a la Pasqua de l’any del bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco.
 

 

El segon, per Castellnou de Bages, sota el lema "Et toca" segueix en la línia d’edicions anteriors en les quals es feia especial referència als batecs.

 

 
A més, per fomentar la unió des de les diferents seus es llança a les xarxes socials el hashtag  PascuaSalesiana que permetrà compartir i narrar les diferents experiències.
 
Cal destacar que aquestes trobades pasquals queden emmarcades dins d’Itinerari d’Educació en la fe i que tenen en la seva majoria com a destinataris “naturals” als joves dels ambients salesians i tot aquell que vulgui celebrar la Pasqua en un clima profund i juvenil. A més del sentit unitari de les trobades, s’aposta en elles per la presència salesiana, tot donant als assistents una especial intensitat a la vivència. 

Comença el compte enrere per a una nova edició amb dues-centes raons per celebrar la Pasqua a la Inspectoria Maria Auxiliadora. 

També et pot interessar …