Presentada la Plataforma d’Organitzacions d’Entitats d’Infància d’Andalusia al Parlament Andalús.

24 noviembre 2021

El parlament d’Andalusia va servir d’escenari durant el matí del 23 de novembre per a la presentació pública de la Plataforma d’Entitats d’Infància d’Andalusia (POI). Una presentació que va comptar amb la participació de la presidenta de la cambra autonòmica, Marta Bosquet Aznar, la Directora General d’Infància de la Conselleria d’Igualtat, Polítiques socials i Conciliació, Antonia Rubio González i el President de la Plataforma, Adolfo la Cuesta.

En l’acte es va destacar la importància de la defensa, protecció i promoció dels drets dels nens i nenes reconeguts en la convenció sobre els Drets dels Infants (CND) aprovada per Nacions Unides el 1989.

La plataforma està formada per 17 entitats sense ànim de lucre que creen una aliança plural, solidària, democràtica i independent. Entre les entitats fundadores es troba la Federació Andalusa de Centres Juvenils «El Pati», entitat salesiana que agrupa els oratoris i centres juvenils d’Andalusia i que participa en la plataforma assumint la tresoreria.

La defensa dels drets de la infància a través d’aquest tipus de plataformes està estesa per tot el territori nacional, prova d’això és la presència salesiana en la plataforma d’organitzacions d’infància de la Comunitat València, de la qual participa la Federació de Centres Juvenils Don Bosco.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...